Ilmalämpöpumppujen myynti, asennus ja huolto

Ilmalämpöpumpulla lämmität edullisesti ja ekologisesti. Meiltä lämpöpumppujen myynti, asennus ja huolto | Turku, Varsinais-Suomi

Ilmalämpöpumppu tuo lämpöä ilmasta. Se sitoo ilmassa olevan lämpöenergian ja siirtää sen talon sisäilmaan tai veteen. Pumpulla lämmittäminen on ympäristöystävän ja lämmistyskustannuksissa säästävän viisas valinta, ja se sopii täydentämään nykyistä lämmitysjärjestelmääsi. Pumppu toimii sähköllä, mutta tarvitsee sitä vain pienen osan suoran sähkölämmityksen vaatimasta määrästä. 

Lämpöpumpun toimintaa verrataan usein jääkaappiin. Jääkaapin jäähdytyskoneisto ottaa lämmön kaapin sisältä 4–7 asteen lämpötilasta ja poistaa eli “pumppaa” sen ulkopuolelle, lämpötilassa 30–40 astetta. Lämpöpumpun koneisto onkin toiminnaltaan samanlainen, mutta teholtaan huomattavasti suurempi, noin 4 kilowatista ylöspäin. Jääkaapin koneiston teho on vain muutamia kymmeniä watteja, siis vain alle sadasosa lämpöpumpusta.

Millainen ilmalämpöpumppu minun talooni sopisi? Ammatti­laisemme auttavat.

Lämpöpumppuja on monenlaisia ja monen tehoisia. Yhtä ja samaa ratkaisua ei ole joka talouteen. Laitteen mitoitus sekä asennuspaikka ovat asioita, jotka vaikuttavat hyötysuhteeseen sekä toimintaan. Asennuksen yhteydessä on myös tärkeää säätää toinen lämmitysmuoto toimimaan ilmalämpöpumpun kanssa, jotta lämmityskustannukset saadaan mahdollisimman alhaisiksi.

ThermiaTurku.fi

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Meiltä saat sinulle sopivan ilmalämpöpumpun täyden palvelun toimituksella. Autamme laitteen valinnassa, teemme kaikki asennustyöt sekä säädöt.

Pumppu on heti valmiina käytettäväksi.