Maalämpöpumppu

Thermia-maalämämpöpumpulla säästät jopa 70-80 % öljy- tai sähkölämmitykseen verrattuna. Meiltä lämpöpumppujen myynti, asennus ja huolto | Turku, Varsinais-Suomi

Maalämpöpumppu käyttää maaperään, kallioon tai vesistön pohjaan varastoitunutta auringon energiaa, josta lämpö ohjataan talon vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Pumpulla saadaan lämmitettyä sekä talo että käyttövesi varsin edullisesti. Investointi maksaa itsensä takaisin n. 6-8 vuodessa. Saat siten parhaan koron rahoillesi!

Thermia-maalämpöpumput ovat luotettava valinta

Lämpöpumpulta vaaditaan turvallisuutta ja toimintavarmuutta. Sen on tarjottava miellyttävät olosuhteet kaikissa tilanteissa ja samalla tuotua mahdollisimman suuret säästöt. Thermia-maalämpöpumput ovat juuri tällaisia! 

Thermia on ollut lämpöpumppujen uranuurtaja jo 1970-luvulta alkaen tarjoten vuosi vuodelta entistä parempaa talotekniikkaa. Ruotsalaiset vakuutusyhtiöt ovat tehneet tilastoja siitä, kuinka paljon erimerkkisten maalämpöpumppujen korjauksia yhtiöt ovat maksaneet. Tässä tilastossa Thermia loistaa toimintavarmuudellaan. 

Maalämpöpumpun asennustyö vie vain muutaman päivän

Lämmitysjärjestelmän saneerauksessa ei tarvitse olla huolissaan työn kestosta ja sotkuisuudesta. Asennustyö voi nopeimmillaan tapahtua 2-3 päivässä. Kun sinulla on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä, teemme muutostyöt vain teknisessä tilassa. Suoritamme työt mahdollisimman siististi ja siivoamme jälkemme. Tämän jälkeen pääset nauttimaan huolettomasta lämmityksestä.